• Посилання скопійовано

З 28 травня пасажири зможуть користуватися Інтернетом у швидкісних поїздах

Залізничники закінчують організацію роботи телекомунікаційної мережі безпроводового доступу до мережі Інтернет у поїздах, що курсуватимуть на дільницях швидкісного руху. Зокрема, на напрямку швидкісного руху прокладено 1262 км захисної полімерної трубки та броньованого волоконно-оптичного кабелю. Обладнання введено в експлуатацію у повному обсязі на Донецькій та Львівській залізницях, на Південно-Західній та Південній залізницях — наразі ведуться роботи.

Станом на 14 травня завершується встановлення радіовеж: встановлено 207 радіовеж з 223 на дільниці Львів — Київ — Донецьк та 12 радіовеж з 24 на дільниці Полтава — Харків. Залізничні зв’язківці виконують роботи з підключення радіовеж до електроживлення.

Готується також рухомий склад, зокрема закуплено та сконфігуровано обладнання, підготовлені проектні рішення для його встановлення, які знаходяться у стані погодження з виробником електропоїздів — компанією Hyundai Rotem. Планується, що роботи буде закінчено до 21 травня.

Загалом введення телекомунікаційної мережі в експлуатацію з наданням послуг доступу до мережі Internet пасажирам швидкісних поїздів заплановано на 28 травня 2012 р.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»