• Посилання скопійовано

Стала відома ціна квитків на швидкісні потяги

Від сьогодні у касах почався продаж квитків на електропоїзди Skoda. Ці поїзди курсуватимуть за такими маршрутами: Харків-Донецьк, Донецьк-Маріуполь, Донецьк-Дніпропетровськ, Дніпропетровськ-Харків, Харків-Маріуполь, Донецьк-Луганськ.

Так, вартість проїзду в 1 класі у сполученні Донецьк-Маріуполь (132 км) становитиме 102,41 грн і в другому класі — 58,61 грн. Наприклад, подолати цю саму відстань на автобусі можна за 37-68 грн.

Вартість проїзду у поїздах сполучення Донецьк-Луганськ (162 км) становитиме 105,70 грн для першого класу і 60,65 грн — для другого. У поїздах Донецьк-Дніпропетровськ першого класу квитки коштують 126,77 грн і в другому класі — 72,48 грн.

Доїхати на поїзді з Дніпропетровська до Харкова можна за 126,77 грн у вагоні першого класу і за 72,48 грн у вагоні другого класу. З Харкова до Донецька поїздка обійдеться у 137,88 грн у вагонах першого класу і 78,42 грн — у вагонах другого класу.

Варто зазначити, що вартість квитків на швидкісні електропоїзди Hyundai буде вищою, але їх випробування продовжаться до 24 травня.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»