• Посилання скопійовано

У Львові до Євро-2012 подорожчає проїзд у громадському транспорті

Проїзд у трамваях і тролейбусах коштуватиме 1,5 грн.

У Львові перед Євро-2012 подорожчає проїзд в електротранспорті, тобто у трамваях і тролейбусах.

Згідно з рішенням виконкому Львівської міськради, проїзд в електротранспорті коштуватиме 1,5 грн. Вартість пільгового проїзду становитиме 0,75 грн. Рішення набере чинності з 7 червня. Нині проїзд в електротранспорті Львова коштує 1,25 грн, а пільговий проїзд — 0,60 грн, передає ТСН.

Ці тарифи затверджували у серпні 2011 року.

Як зазначив в.о. директора департаменту житлового господарства й інфраструктури Львівської міської ради Владимир Олійник, вже сьогодні «Львівелектротранс» працює на збиток, адже собівартість перевезення одного пасажира 1,35 грн.

«Чинні тарифи на проїзд у міському електротранспорті встановлені у серпні минулого року, за цей час витрати на електроенергію та заробітні плати зросли на 25%. Собівартість перевезення одного пасажира становить 1,35 грн. Підприємство працює на збиток», — наголосив Олійник.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»