• Посилання скопійовано

На станції Київ-Пасажирський з’явилася митниця

На ст. Київ-Пасажирський відкрито пункт контролю через держкордон для міжнародних пасажирських поїздів

 

На території залізничної станції Київ-Пасажирський у м. Києві відкрито самостійний пункт контролю через державний кордон для міжнародних пасажирських перевезень постійного функціонування з цілодобовим режимом роботи.

Рішення прийнято відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 липня 2012 року №511-р. «Про відкриття пункту контролю через державний кордон на залізничній станції Київ-Пасажирський».

Відкриття пункту контролю надає правову основу для здійснення прикордонних процедур на залізничній станції Київ-Пасажирський. Зокрема, контрольні процедури в прямому залізничному сполученні Київ — Москва — Київ з прийняттям цього розпорядження матимуть вже не експериментальний характер.

Нагадаємо, щоекспериментіззапровадженняконтрольних процедур на початковій та кінцевійстанціях у прямому залізничномусполученніКиїв — Москва — Київпроводивсяз 23 грудня 2010 року.

Крім того, відкриттясамостійного пункту контролю через державний кордон для міжнароднихпасажирськихпоїздівсприятимескороченню часу виконанняконтрольнихопераційпосадовими особами, якіздійснюють контроль пасажирів, товарівітранспортнихзасобів, що, своєю чергою, створить комфортніумови для перетинуукраїнсько-російського державного кордону, уникненнязупинокпасажирськихпоїздів на державному кордоні у нічний час доби.

Також це сприятиме подальшому запровадженню контрольних процедур на інших поїздах міжнародного сполучення.

Джерело: Прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту «Укрзалізниця»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»