• Посилання скопійовано

Записатися на прийом у РАЦС через Інтернет вже можна і на Івано-Франківщині

Мешканці Івано-Франківщини отримали змогу записуватися через Інтернет на прийом до РАЦСів та до керівників облуправління юстиції

Головне управління юстиції в Івано-Франківській області запровадило онлайн реєстрацію для громадян, які хочуть потрапити на прийом до РАЦСів області або на особистий прийом до керівників обласного управління юстиції.
Так, на офіційному сайті управління юстиції області (http://obljust.if.ua) створено спеціальні банери — «ОНЛАЙН — запис на особистий прийом до керівництва головного управління юстиції» та «ОНЛАЙН — запис для отримання послуг, що надаються відділами ДРАЦС області».
Щоб записатися на прийом до начальника, першого заступника, заступника, начальника управління державної виконавчої служби області, начальника реєстраційної служби області необхідно заповнити розміщену тут анкету. В анкеті потрібно зазначити свої контакти та викласти короткий зміст питання до керівника.
Після отримання повідомлення адміністратор сервісу надсилає на електронну адресу заявника чи телефоном підтвердження запису та повідомлення про конкретну дату, час та місце прийому.
Також на офіційному веб-сайті головного управління юстиції впроваджено програмний продукт, який дає можливість громадянам здійснювати через Інтернет попередній запис на прийом до відділів державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційних служб головного, районних, міських, міськрайонних управлінь юстиції області.
Щоб записатися на прийом до відділів державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційних служб головного, районних, міських, міськрайонних управлінь юстиції області, також необхідно заповнити розміщену на сайті анкету.
Нововведення дозволить кожному не виходячи з дому вибрати необхідний відділ РАЦС, зручну дату та час для прийому й уникнути черг у відділах РАЦС області.
Як повідомлялося, раніше аналогічні онлайн-послуги вже запровадило Львівське управління юстиції. А в Одеській області через Інтернет можна записатися на прийом до відділів РАЦC, а також отримати онлайн-оступ до документів з фондів обласного Держархіву.

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»