• Посилання скопійовано

"Укрзалізниця" пропонує пасажирам економити на квитках і збирати бонуси

Міністерство інфраструктури України розробило проект наказу “Про затвердження змін до правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України”

Як повідомили в прес-службі “Укрзалізниці”, основна мета документа – оптимізувати обслуговування пасажирів, зокрема, ввести єдиний документ для проїзду з однією пересадкою або поїздки в обидва боки.

Раніше для таких поїздок оформлювалися окремі квитки на кожен з напрямків.

“Введення єдиного проїзного документа зменшить витрати – адже пасажир платитиме комісійний збір за продаж проїзного документа тільки один раз, як за одну поїздку”, – пояснили фахівці Головного пасажирського управління “Укрзалізниці”. Таким чином пасажири зможуть заощадити 13 грн.

Також проект наказу передбачає нормативно-правове обґрунтування для створення бонусної системи для пасажирів.

“Умови бонусної системи дадуть можливість економити кошти на поїздках постійним користувачам послуг залізничного транспорту. При накопиченні балів на суму, якої достатньо для оплати майбутньої поїздки, пасажир матиме можливість використовувати бали як оплату”, – зазначають в Головному пасажирському управлінні “Укрзалізниці”.

Принцип роботи та перелік бонусів буде визначений окремим нормативним документом.

Нагадаємо, при оформленні квитка на потяги “Український експрес” в обидва боки вже застосовується знижка у розмірі 10% від вартості проїзду.

Джерело: Коментарі

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»