• Посилання скопійовано

З 2013 року Укрпошта зменшує тарифи на деякі послуги

З 1 січня 2013 року УДППЗ «Укрпошта» зменшує тарифи на деякі послуги. З нового року клієнти підприємства зможуть дешевше відправляти посилки з оголошеною цінністю а також замовляти безадресну доставку рекламної продукції

З 2013 року Укрпошта зменшує тарифи на деякі послуги

Зокрема знижено тариф на пересилання прямого контейнера на 52%, на 10% - тариф на надання послуги з безадресної доставки рекламної та/або інформаційної продукції (друковані видання) понад 1 млн одиниць. Крім того, зменшено рівень тарифу за оголошену цінність поштових відправлень. Плата за оголошену цінність становить до 1000 грн включно – 1% від суми оголошеної цінності; понад 1000 грн – 0,5% відповідно, але не менше, ніж 2,50 грн без ПДВ.

За словами директора УДППЗ «Укрпошта» Оксани Плотнікової,  зменшення тарифів відбулося з метою залучення нових клієнтів та покращення обслуговування існуючих. «Укрпошта стає все більш клієнтоорієнтованою компанією. Ми усіма можливими способами намагаємося бути найкращими для наших клієнтів. Саме тому було проведено додаткове дослідження ринку, яке показало, що деякі тарифи на наші послуги можна знизити. Це дасть можливість клієнтам споживати наші послуги у повному обсязі», - зазначає вона.

Крім того, встановлено окремі тарифи за письмову заяву (довідку) для організацій та фіксований тариф за переказ грошей (поштовий переказ): до 150 грн включно – 5,00 грн; понад 150 грн – 8,00 грн + 1% від суми переказу.

Нововведення не стосується універсальних послуг поштового зв’язку, до яких відносяться послуги з пересилання в Україні та за її межі простих і рекомендованих листів, бандеролей, а також посилок без оголошеної цінності масою до 10 кг. Тобто тарифи на ці послуги залишаються незмінними.

Джерело: Міністерство інфраструктури

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»