• Посилання скопійовано

Роздруківка залізничних квитків, оформлених через Інтернет, здійснюється безплатно

Пасажири, які придбали залізничні квитки через Інтернет, можуть роздрукувати проїзний документ без оплати будь-яких додаткових платежів у всіх залізничних касах

Роздруківка залізничних квитків, оформлених через Інтернет, здійснюється безплатно

Укрзалізниця повідомляє, що пасажири, які придбали залізничні квитки через електронні канали обслуговування (Інтернет), можуть роздрукувати проїзний документ без оплати будь-яких додаткових платежів у всіх без винятку залізничних касах, про що Укрзалізниця телеграмою поінформувала залізниці України 4 березня 2013 року.

Випадки стягнення додаткового збору при роздруківці проїзних документів, оформлених через Інтернет, виникали у касах, які знаходяться поза межами залізничних вокзалів, станцій та центрів обслуговування пасажирів і розміщені у приміщеннях сторонніх організацій, де залізниці несуть додаткові витрати на їх утримання.

Таким чином, після втручання Укрзалізниці, жодних додаткових зборів при роздруківці проїзних документів, оформлених через Інтернет, у залізничних касах із пасажирів стягуватися не буде.

На підставі: Прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту «Укрзалізниця»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»