• Посилання скопійовано

Сьогоднішній вихідний кияни відпрацьовуватимуть 13 квітня

Кабмін переніс в Київській області та Києві робочий день з 25 березня на 13 квітня. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул

Сьогоднішній вихідний кияни відпрацьовуватимуть 13 квітня

"З метою подолання наслідків стихійного лиха, що сталося 22-23 березня 2013 року, а також раціонального використання робочого часу Урядом України прийнято рішення рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій Київської області та Києва (за винятком органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв'язку зв'язку "Укрпошта") перенести у порядку і на умовах, установлених законодавством, для працівників, яким встановлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні з понеділка 25 березня на суботу 13 квітня.

24 березня, Кабінет міністрів прийняв рішення зробити вихідним днем 25 березня в зв'язку з подоланням наслідків стихійного лиха, що сталося 22-23 березня 2013 року.

Вихідний день оголошений для працівників бюджетної сфери, крім медустанов і структур, які задіяні в боротьбі з наслідками негоди.

 

В результаті рекордного за останні сто років снігопаду в столиці за добу випала місячна норма снігу. У місті оголошено надзвичайний стан.

 

Джерело: «Українські Новини»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»