• Посилання скопійовано

Міністерство закордонних справ почало видавати біометричні паспорти

МЗС та закордонні дипломатичні установи почали видачу громадянам України, які постійно або тимчасово перебувають за кордоном, біометричних паспортів громадянина України для виїзду за кордон

Міністерство закордонних справ почало видавати біометричні паспорти

"Первыми биометрические паспорта уже на следующей неделе смогут получить граждане Украины, которые подали ходатайство об оформлении паспортов в посольстве Украины в Молдове и Консульстве Украины в Бельцах", - говорится в сообщении.

"В ближайшее время все изготовленые паспорта нового образца будут переданы в дипломатические учреждения Украины за рубежом для выдачи", - отметили в МИД.

"На сегодня 90 дипломатических учреждений Украины обеспечены необходимым оборудованием для оформления паспортов нового образца", - заявили в ведомстве.

 

Джерело: Українська правда

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»