• Посилання скопійовано

Укрзалізниця буде інформувати про затримки поїздів онлайн

“Укрзалізниця” також проводить роботи з поліпшення інформаційно-довідкової системи

Укрзалізниця буде інформувати про затримки поїздів онлайн

Государственная администрация железнодорожного транспорта Украины (“Укрзализныця”) с июля ввела в опытную эксплуатацию информационную систему о задержках поездов в режиме реального времени, говорится в пресс-релизе “Укрзализныци”, обнародованном в пятницу.

Информацию пассажиры смогут узнавать на официальном сайте в разделе “Пассажирам” (на данный момент сервис работает нестабильно – ИФ).

“Укрзализныця” также проводит работы по улучшению информационно-справочной системы. В частности, в системе станут доступны для пассажиров данные про движения поездов стран СНГ и появится возможность спланировать поездку по территории СНГ с одной пересадкой.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»