• Посилання скопійовано

Не пройшло і півроку: перша партія закордонних паспортів вийшла з друку після тривалої затримки

Надруковані перші три партії бланків закордонних паспортів. На поліграфкомбінаті «Україна» обіцяють покрити дефіцит у 100 тисяч бланків, що накопичився за час «паспортної кризи», до кінця місяця

Не пройшло і півроку: перша партія закордонних паспортів вийшла з друку після тривалої затримки

В Госмиграционной службе сообщили, что первые загранпаспорта — уже в регионах: еще 12 июля пришла первая партия бланков (1000 штук) с полиграфкомбината, 15 июля — еще 5 тыс.

«Вчера паспорта попали в регионы. Никаким областям приоритетов не даем — все получают паспорта поровну, единственное — в первую очередь делаются срочные документы», — сказал пресс-секретарь Госмиграционной службы Сергей Гунько. По его словам, людям, чтобы узнать, готов ли конкретно их документ, нужно звонить в паспортные столы на местах.

Между тем сотни людей по всей стране ждут свои паспорта больше месяца.

Как сообщалось, проблемы с выдачей загранпаспортов начались еще в середине июня. Позже в Госмиграционной службе заявляли, что с 9 июля полиграфкомбинат «Украина» начал отгрузку бланков загранпаспортов, а с 10 июля будет начата отгрузка готовых паспортов в регионы.

Кроме того, проблемы, возникшие с печатью загранпаспортов, аукнулись 11 тыс. украинцев, проживающих за рубежом. Значительная их часть оказались нарушителями в стране пребывания.

На підставі: Вести Экономика

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»