• Посилання скопійовано

Відтепер кожен зможе знати свого дільничого в обличчя

На сайті Міністерства внутрішній справ України стартує тестова електронна геоінформаційна система «Дільничні інспектори міліції» (ГІС «ДІМ»)

Відтепер кожен зможе знати свого дільничого в обличчя

Програма містить відомості про розташування на території держави дільничних пунктів міліції, дільничних інспекторів міліції та їх контактні дані.

Головне призначення цієї системи – взаємообмін інформацією між міліцією та населенням. Зокрема, вона дає змогу інформувати громадян про стан правопорядку, порядок звернення до ОВС по допомогу в установленні безвісти зниклих осіб, а також отримувати повідомлення від громадян.

Керівництво органів внутрішніх справ з допомогою ГІС «ДІМ» матиме змогу контролювати порядок розгляду звернень до дільничних інспекторів міліції.

Інформація завжди буде актуальною, оскільки оновлюватиметься по мірі внесення змін.

Крім того, за допомогою цієї системи дільничному інспектору міліції  можна буде написати повідомлення.

Джерело: Управління безпеки дорожнього руху

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»