• Посилання скопійовано

На Новий рік українці повинні працювати відповідно до календарного графіку

Уряд не має наміру приймати рішення про перенесення робочих днів на новорічні та різдвяні свята

На Новий рік українці повинні працювати відповідно до календарного графіку

Кабінет Міністрів не має наміру приймати рішення про перенесення робочих днів на новорічні та різдвяні свята: швидше за все, буде прийнято рішення працювати згідно з календарем робочих і вихідних днів. Про це Прем'єр-міністр України Микола Азаров.

За його словами, виходячи з економічної ситуації в світі та країні, велика кількість вихідних негативно відображається на стабільності економіки. «Якщо виходити з цих позицій, то довгі «загули» на свята зараз, у цій обстановці, не може дозволити собі жодна країна в світі, і Україна в тому числі. Тому, швидше за все, буде прийнято рішення працювати у відповідності з календарними графіками», - повідомив Микола Азаров.

Він сказав, що Уряд вже один раз обговорював це питання на своєму засіданні. Були наведені цифри, які свідчать про те, що надмірна кількість вихідних приносить великі економічні втрати для держави: «Кожен такий день коштує державі, тобто всім нам, і тим, наприклад, кому затримали виплату допомог, кілька мільярдів гривень. Чи можемо ми зараз на це піти? Напевне, ні. Це моя думка».

При цьому Прем'єр-міністр уточнив, що остаточне рішення Уряд прийме в найближчі кілька тижнів.

Джерело: КМУ

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»