• Посилання скопійовано

Стартувала компанія з реєстрації учасників ЗНО-2014

Сьогодні розпочалася реєстрація осіб у зовнішньому незалежному оцінюванні. Абітурієнти матимуть можливість подати реєстраційні документи до 5 березня

Стартувала компанія з реєстрації учасників ЗНО-2014

В Україні з 3 січня 2014 року починається реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

"Абітурієнти матимуть можливість подати реєстраційні документи до 5 березня", - зазначається у повідомленні.

Змінити інформацію в анкеті дозволяється до 19 березня.

За попередніми підрахунками, в ЗНО-2014 візьмуть участь понад 300 тисяч осіб. Для тестування їм можна буде вибрати не більше чотирьох предметів. Абітурієнти матимуть змогу пройти тести не лише українською мовою, а й іще російською, угорською, румунською, молдавською, польською й кримсько-татарською.

Розпочнеться ЗНО 3 червня тестом з української мови, а завершиться 27 червня - складанням світової літератури.

Держава витратить на ЗНО в 2014 році 110 млн. грн.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»