• Посилання скопійовано

Погасити борг стане легше

Для реструктуризації заборгованості громадяни мають укласти з підприємствами, що надають житлово-комунальні послуги, договори про щомісячне рівномірне погашення заборгованості

Погасити борг стане легше

На останньому засіданні Кабінет Міністрів схвалив законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про реструктуризацію заборгованості з квартирної плати, плати за житлово-комунальні послуги, спожиті газ та електроенергію». Згідно з документом громадяни отримують можливість реструктуризувати заборгованість, що утворилася  станом на 1 січня 2013 року. Реструктуризація заборгованості  дасть змогу людям протягом 60 місяців погашати борги комунальникам за умови повної сплати поточних платежів. Тепер законопроект має ухвалити Верховна Рада.

«Уряд створює можливості для зменшення боргів населення за комунальні послуги. Зокрема за 2013 рік борг населення за комунальні послуги зменшився на 5% (з 12,7 мільярда гривень до 12,1 мільярда)», — сказав віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул.

Згідно із законопроектом для реструктуризації заборгованості громадяни мають укласти з підприємствами, що надають житлово-комунальні послуги, договори про щомісячне рівномірне погашення заборгованості. 

Джерело: Урядовий кур'єр

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»