• Посилання скопійовано

Мобільні оператори поки не будуть піднімати ціни через коливання курсу гривні

Компанії "Київстар" і life :) (ТМ, що належить "Астеліту") заявили, що коливання валютного курсу не призведуть до підвищення цін на їхні послуги

Мобільні оператори поки не будуть піднімати ціни через коливання курсу гривні

Компании "Киевстар" и life:) (ТМ, принадлежащая "Астелиту") заявили, что колебания валютного курса не приведут к повышению цен на их услуги.

"Незначительные колебания курса иностранных валют, безусловно, могут отразиться на росте затрат операторов, но вряд ли в краткосрочной перспективе приведут к увеличению тарифов для конечного пользователя на внутреннем рынке", — процитировала пресс-служба директора по регуляторно-правовому обеспечению компании "Киевстар" Андрея Осадчука.

"Валютные риски предусмотрены в годовом операционном плане компании и фактически никогда не отражаются на абонентах", — заверила общественность компания "Астелит".

Тем не менее, названные операторы не исключают пересмотра цен на услуги роуминга и международных звонков, в себестоимости которых есть валютная составляющая.

Напомним, что 7 февраля НБУ понизил официальный курс гривни по отношению к доллару до 8,7080 грн/$1 с 7,9930 грн/$1, который сохранялся неизменным с 9 июля 2012 года.

Джерело: ЛІГА.net

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»