• Посилання скопійовано

Встановлено правила в'їзду іноземців та осіб без громадянства в Крим та Севастополь

Іноземці та особи без громадянства в’їжджають на територію Автономної Республіки Крим та м. Севастополь відповідно до законодавства та міжнародних договорів України

Встановлено правила в'їзду іноземців та осіб без громадянства в Крим та Севастополь

У зв’язку із заявою МЗС Російської Федерації від 31.03.2014 р. щодо порядку поїздок іноземців на окуповану територію Автономної Республіки Крим повідомляємо таке.

Іноземці та особи без громадянства в’їжджають на територію Автономної Республіки Крим та м. Севастополь України відповідно до законодавства та міжнародних договорів України.

Для іноземців з держав з візовим порядком в’їзду за отриманням візових документів слід звертатися до дипломатичного представництва або консульської установи України за кордоном.

Іноземці з держав з безвізовим порядком в’їзду можуть перебувати на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь України виключно  за умови перетинання державного кордону в діючих пунктах пропуску через державний кордон України з проставленням відповідних відміток у паспортних документах або імміграційних картках.

Недотримання іноземцями та особами без громадянства законодавства України під час в’їзду та перебування на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь тягне за собою відповідальність згідно із законодавством України, а також може призвести до накладення міжнародних санкцій до них як до осіб, які підтримують тимчасову окупацію частини території України.

Джерело: КМУ

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»