• Посилання скопійовано

Електроенергія для населення з 1 червня подорожчає до 30%

Кабінет міністрів рекомендував НКРЕ підвищити з 1 червня тарифи на електроенергію для населення

Електроенергія для населення з 1 червня подорожчає до 30%

Кабинет министров Украины рекомендовал Национальной комиссия по регулированию в сфере энергетики (НКРЭ) повысить с 1 июня тарифы на электроэнергию для населения.

Об этом говорится в постановлении правительства №149, размещенном на веб-портале Кабмина. 

В частности, в зависимости от объема потребления НКРЭ рекомендует установить с 1 июня следующие предельные размеры тарифов на электроэнергию для населения, проживающего в жилых домах с газовыми и другими плитами (кроме электрических). Если объем потребления электроэнергии не превышает 150 кВт/ч в месяц, тариф составит 30,8 копейки за кВт/ч (сейчас он составляет 23,35 копейки). При объеме потребления от 150 до 800 кВт/ч – 41,9 копейки (при нынешнем уровне 30,4 копейки). При объеме потребления более 800 кВт/ч – 134,04 копейки (при нынешнем уровне тарифа в 79,8 копейки). 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»