• Посилання скопійовано

Умови прийому до вишів у 2014 році змінено

Міносвіти затвердило зміни до Умов прийому до ВНЗ України в 2014 році. Зокрема, прийом заяв та документів у паперовій або електронній формі від вступників розпочинається 11 липня

Умови прийому до вишів у 2014 році змінено

Відповідний наказ МОН № 553 від 7.05.2014 «Про внесення змін до Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 23 травня 2014 року за № 531/25308, повідомили «ЗіБ» у прес-службі Міністерства.

Прийом заяв у паперовій або електронній формі закінчується:

- від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти - о 12.00 годині 1 серпня.

- від осіб, які вступають на основі повної загальної

середньої освіти і проходять співбесіду - о 18.00 годині 24 липня. Співбесіди та вступні екзамени проводяться з 25 липня до 1 серпня.

- від осіб, які для вступу на навчання мають проходити творчі конкурси у внз, - 24 липня. Творчі конкурси проводяться у кілька сесій з 21 липня до 1 серпня.

- від осіб, які вступають на навчання на основі базової загальної середньої освіти, - 24 липня. Вступні екзамени проводяться з 25 липня до 1 серпня.

Перший строк вибору вступниками місця навчання закінчується о 18.00 годині 4 серпня. Оновлений список рекомендованих до зарахування оприлюднюється не пізніше 12.00 години 5 серпня.

Другий строк вибору вступниками місця навчання закінчується о 18.00 годині 7 серпня. Оновлений список рекомендованих до зарахування оприлюднюється не пізніше 12.00 години 8 серпня.

Третій строк вибору вступниками місця навчання закінчується о 18.00 годині 10 серпня.

При вступі на навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста, а також бакалавра, вступник може подати заяву (заяви) в паперовій або в електронній формі не більше ніж до п’яти вищих навчальних закладів України та не більше ніж на три напрями підготовки (на три спеціальності) у кожному з них. Заяви, подані на певний напрям підготовки (спеціальність) до одного вищого навчального закладу за різними формами навчання, вважаються фактом подання однієї заяви.

У заявах, поданих до одного вищого навчального закладу, вступник зазначає пріоритет кожного напряму підготовки (спеціальності).

Вступники мають право подавати сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, виданий у 2014 році, або сертифікати чи їх дублікати, видані у 2013, або 2012, або 2011, або 2010, або 2009, або 2008 роках.

Джерело: Закон&Бізнес

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»