• Посилання скопійовано

Вартість квитків на поїзди до Криму не зміниться

Пасажири, які придбали квитки за підвищеним тарифом, можуть отримати різницю вартості проїзду у касах тих станцій, де були придбані квитки

Вартість квитків на поїзди до Криму не зміниться

Вартість квитків на поїзди, що курсують між материковою частиною України та АР Крим і зворотно, не змінилася. Як і раніше у цьому сполученні діє внутрішньодержавний тариф.

Непорозуміння, пов’язані з продажем квитків 10 – 11 червня 2014 року за міжнародним тарифом на поїзди у сполученні між АР Крим та материковою частиною України, який значно перевищує внутрішньодержавний, викликані збоєм в автоматизованій системі продажу квитків «Експрес-3» (ВАТ «РЖД»). Про це Укрзалізниці повідомили представники ВАТ «Федеральна пасажирська компанія» (Росія).

За інформацією ВАТ «ФПК», пасажири, які придбали квитки за підвищеним тарифом, можуть отримати різницю вартості проїзду у касах тих станцій, де були придбані квитки.

Продаж квитків на поїзди до АР Крим та зворотно на дати з 16 по 30 червня Укрзалізниця відкрила 12 червня 2014 року. Вартість проїзду у даному сполученні залишиться незмінною.

Джерело: Міністерство інфраструктури

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»