• Посилання скопійовано

У Києві ціни на опалення зросли втричі, але населення про це ще не знає

Національний регулятор підвищив тарифи на тепло і водопостачання для 61 підприємства – виробника води і тепла. Населення про це ще не знає і дізнається десь в листопаді, коли прийдуть платіжки

У Києві ціни на опалення зросли втричі, але населення про це ще не знає

В Украине для 61 предприятия коммунальной сферы были повышены тарифы на тепло и водоснабжение. Об этом заявил директор “Института города” Александр Сергиенко.

По его словам, это приведет к значительному повышению цен на воду и тепло.

“Мне кажется, что зима будет “горячей”. Потому что национальный регулятор повысил тарифы на тепло и водоснабжение для 61 предприятия – производителя воды и тепла. Население об этом еще не знает и узнает где-то в ноябре, когда придут платежки. В Киеве стоимость отопления поднялась с 3 гривен до 9. На Майдане может стать “горячее”, для населения это будет удар”, – заявил он.

Напомним, 26 марта Кабинет министров Украины принял постановление о поэтапном повышении тарифов до 2018 года.

Джерело: УНН

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»