• Посилання скопійовано

Що потрібно знати військовозобов’язаному при мобілізації

Брошуру-пам’ятку під такою назвою підготували для громадян працівники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Що потрібно знати військовозобов’язаному при мобілізації

У пам’ятці висвітлюються окремі питання щодо проходження військової служби в особливий період, мобілізації, строків і  порядку її проведення, проходження служби, звільнення і демобілізації та грошового забезпечення військовослужбовців.

У брошурі  подано порядок надання пільг та гарантій соціального захисту громадян, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації,    роз’яснюються  деякі питання щодо визнання військовослужбовців ветеранами війни, а також  надруковано перелік установ та організацій, куди можна звернутися  за допомогою.

Повний текст брошури-пам'ятки можна переглянути тут >>>

Джерело: Уповноважений ВРУ з прав людини

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»