• Посилання скопійовано

Надміру виплачені субсидії повертатимуть по-новому

Внесено зміни до Порядку повернення коштів, надміру виплачених за призначеними субсидіями

Надміру виплачені субсидії повертатимуть по-новому

Мін'юст, Мінфін та Мінісоцполітики спільним наказом від 18.07.2014 р. №479/763/1157/5 внесли суттєві зміни до Порядку повернення коштів, надміру виплачених за призначеними субсидіями.

Згідно зі змінами,  повернення бюджетних асигнувань, надміру перерахованих за призначеними субсидіями, проводиться у випадках:

- виявлення подання громадянами свідомо документів із неправильними відомостями про доходи та майновий стан усіх зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) осіб, приховання заробітку чи іншого доходу, подання фальшивих документів;

- виявлення неправильних відомостей, виданих юрособами (довідки про доходи, про склад зареєстрованих осіб, про забезпеченість житловою площею та комунальними послугами) та фізособами -підприємцями (довідки про доходи);

- виявлення прихованої інформації про набуття права власності на житло (житлове приміщення) іншою особою, яка не була в ньому зареєстрована на перше число місяця, з якого призначена субсидія.

Повернені кошти, які були виплачені в минулих бюджетних періодах, підлягають поверненню до державного бюджету, а кошти, виплачені в поточному році, повертаються на рахунок органів соцізахисту населення для подальшого їх перерахування надавачам послуг.

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»