• Посилання скопійовано

Укрпошта прийматиме посилки тільки у відкритому вигляді

Зміст посилок і бандеролей оглядатиме працівник поштового зв'язку з подальшим запечатуванням в присутності відправника

Укрпошта прийматиме посилки тільки у відкритому вигляді

Укрпошта посилює безпеку пересилання посилок та бандеролей у зв’язку з почастішанням випадків провокацій, незаконного втручання в роботу операторів поштового зв’язку та пересилання заборонених відправлень як на території Луганської та Донецької областей, так і по Україні в цілому. Зокрема, наявні випадки відправлення через інших поштових операторів у посилках і бандеролях зброї, боєприпасів, вибухових речовин тощо. 

Укрпошта оперативно вживає заходи щодо дотримання безпеки поштових відправлень з метою недопущення пересилання у посилках і бандеролях заборонених та небезпечних для життя людей відправлень. 

Відтепер усі бандеролі та посилки прийматимуться Укрпоштою у відкритому вигляді. Зміст посилок та бандеролей оглядатиметься працівником об’єкту поштового зв’язку з подальшим запечатуванням відправлень. Догляд вкладень проводитиметься в присутності відправника. 

Укрпошта вживає такі заходи задля безпеки споживачів! 

Джерело: УКРПОШТА

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»