• Посилання скопійовано

Уряд компенсує 20% від кредиту для покупки негазових котлів

Внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у держбюджеті для здійснення заходів щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження

Уряд компенсує 20% від кредиту для покупки негазових котлів

Кабмін постановою від 01.10.2014 р. №491 вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження, затвердженого постановою КМУ від 17.10.2011 р. № 1056.

Відповідно до внесених змін, Уряд буде відшкодовувати частину тіла кредиту, наданого Ощадбанком, на придбання котла з використанням будь-яких видів палива та енергії (за винятком природного газу). 

Відшкодування проводитиметься одноразово кожному позичальнику-фізособі в розмірі 20% суми кредиту , залученого ним за одним кредитним договором на придбання котла, але не більш як 5000 грн за кожним кредитним договором.

Відшкодовувати такі суми будуть шляхом перерахування Ощадбанком коштів на поточні рахунки позичальників, які відкриті у цьому ж банку. Ощадбанку перераховуватиме кошти щомісячно Держенергоефективності на підставі зведених реєстрів позичальників, які мають право на відшкодування.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»