• Посилання скопійовано

Опалювальний період розпочнеться 1 листопада

Однак, при різкому зниженні температури, опалювальний період розпочнеться раніше

Опалювальний період розпочнеться 1 листопада

Опалювальний період в Україні стартуватиме з 1 листопада. Однак, при різкому зниженні температури, опалювальний період розпочнеться раніше. Про це сказав заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства в програмі «Уряд на зв’язку з громадянами».

Він також наголосив, що результати заходів Уряду, вжиті з метою економії природного газу, дають можливість розраховуввати на те, що температура в квартирах відповідатиме встановленим нормам.

«Встановлений температурний режим в квартирах – не нижче 18 градусів тепла. І ми сподіваємося, що всі ті заходи, які Уряд вжив для економії газу і сталого проходження опалювального періоду дозволять забезпечити потрібний температурний режим», - сказав Андрій Білоусов.

Джерело: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»