• Посилання скопійовано

Кабмін спростив процедуру отримання статусу учасника АТО

Кабінет Міністрів спростив процедуру отримання статусу учасника антитерористичної операції

Кабмін спростив процедуру отримання статусу учасника АТО

Про це сказав міністр оборони Степан Полторак.

"Зараз рішення прийняте на рівні Кабміну. Спрощено процедуру, і тепер процес отримання статусу учасника АТО буде значно швидшим й простішим", - сказав він.

Зі слів С.Полторака, це рішення було прийнято днями. При цьому міністр не уточнив, яка саме процедура отримання статусу учасника АТО.

Полторак виступає за надання волонтерам, які беруть активну участь у забезпеченні й допомозі українським військовослужбовцем у зоні АТО, статусу учасників бойових дій.

Також повідомлялось, що затверджений урядом Порядок надання статусу учасника бойових дій учасникам АТО містить бюрократичні "підводні камені" і спрямований на відсіювання претендентів на пільги.

На підставі: УНН

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»