• Посилання скопійовано

Затверджено нові граничні тарифи на універсальні послуги поштового зв’язку

Рішенням НКРЗІ передбачено збільшення розміру тарифів на пересилання письмової кореспонденції в межах України

Затверджено нові граничні тарифи на універсальні послуги поштового зв’язку

НКРЗІ затвердила нові Граничні тарифи на універсальні послуги поштового зв’язку.

Наразі універсальні послуги поштового зв’язку надаються УДППЗ «Укрпошта» із застосуванням Граничних тарифів, затверджених рішенням НКРЗІ від 06.08.2013 № 506. Рішенням НКРЗІ передбачено збільшення розміру тарифів на пересилання письмової кореспонденції в межах України, зокрема на пересилання простих поштових карток, листів, бандеролей та рекомендованих відправлень – в середньому на 19,5 відсотка. Підставою для перегляду граничних тарифів є зростання собівартості послуг, зокрема цін на паливно-мастильні матеріали, тарифів на електроенергію, ставок орендної плати тощо.

Очікується, що унаслідок перегляду граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку зростуть надходження до державного та місцевих бюджетів, обов’язкові платежі до Пенсійного фонду тощо.

Прийняте НКРЗІ рішення в установленому порядку буде подано на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України, після чого набуде чинності з 1 травня 2015 року, але не раніше дня його офіційного опублікування.

Джерело: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»