• Посилання скопійовано

Військові та переселенці не сплачуватимуть відсотки за кредитами

КМУ заявив, що військовослужбовці та переселенці із зони АТО не сплачуватимуть відсотки за користування пільговими довгостроковими кредитами і пеню

Військові та переселенці не сплачуватимуть відсотки за кредитами

Уряд на засіданні 29 квітня затвердив постанову «Про внесення змін до Положення про порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла», розроблену Мінрегіоном.

Зокрема, постановою звільнено військовослужбовців, резервістів, військовозобов’язаних та осіб, які проживають в зоні проведення антитерористичної операції або переселилися з неї, від оплати відсотків за користування пільговими довгостроковими кредитами, а також від сплати пені за прострочення платежів за такими кредитами на період проведення антитерористичної операції.

Відповідні пільги застосовуватимуться до зазначених категорій громадян на період проведення антитерористичної операції, а також з моменту призову під час мобілізації і до закінчення особливого періоду, на час проходження військової служби.

 

Джерело: КМУ

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»