• Посилання скопійовано

Оприлюднено зміни до Порядку встановлення роздрібних цін на газ для населення

НКРЕКП офіційно оприлюднила зміни до Порядку встановлення роздрібних цін на природний газ для населення

Оприлюднено зміни до Порядку встановлення роздрібних цін на газ для населення

Зміни до Порядку встановлення роздрібних цін на природний газ для населення, затверджені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), від 16.04.2015 № 1249, сьогодні офіційно оприлюднені в «Офіційному віснику України» за № 41.

Зазначені Зміни були прийняті у зв’язку з визначенням нових критеріїв щодо механізму формування, розрахунку роздрібних цін на природний газ для населення та їх застосування і з метою приведення до норм діючого законодавства Порядку встановлення роздрібних цін на природний газ для населення, затвердженого постановою НКРЕ від 31.03.2011 № 466.

Ці Зміни встановлюють механізм формування роздрібних цін на природний газ для потреб населення, який передбачає диференціацію таких цін залежно від обсягу споживання природного газу населенням та/або видів (напрямів) його використання.

Разом з тим, зазначені Зміни виключають норму Порядку щодо обов’язкового скріплення печаткою документів, необхідних Комісії для встановлення роздрібних цін на природний газ, оскільки Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення порядку відкриття бізнесу» внесено зміни до законодавчих актів щодо необов’язковості наявності печатки у юридичної особи.

Постанова № 1249 зареєстрована у Міністерстві юстиції України 07.05.2015 за № 507/26952.

Також варто зазначити, що постанова № 1249 оприлюднена на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua  і розміщена в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство», а також буде оприлюднена в офіційному друкованому ЗМІ Комісії – «Інформаційному бюлетені НКРЕКП».

 

Джерело: Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»