• Посилання скопійовано

Уряд пропонує прив'язати рахунок за опалення до температури зовнішнього повітря

Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у зверненні до громадян

Уряд пропонує прив'язати рахунок за опалення до температури зовнішнього повітря

В Уряді працює робоча група, яка розробляє механізм прив'язки рахунків за опалення до температури зовнішнього повітря. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у зверненні до громадян у «10 хвилинах» у неділю, 1 листопада.

«Це повинно стати відповідальністю теплокомуненерго - зменшувати обсяги споживання природного газу, зменшувати температуру теплоносія і відповідним чином зменшувати рахунок за опалення вашої квартири, а не опалювати атмосферу за ваші гроші», - звернувся Глава Уряду до громадян.

Арсеній Яценюк підкреслив, що зараз, яка б не була температура на вулиці – «батареї червоні, відкриваємо вікна, і рахунки отримуємо за те, що опалюється атмосфера»: «Так відбувається тому, що теплокомуненерго зацікавлені в тому, аби спалити якомога більше газу і виставити якомога вищий рахунок».

«Уряд пропонує прив’язати рахунок, який отримують громадяни, до температури зовнішнього повітря», - наголосив він.

Глава Уряду повідомив, що зараз працює робоча група, щоб ухвалити відповідну постанову Кабінету Міністрів України.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»