• Посилання скопійовано

Кабмін відтермінував встановлення нових цін на газ

Уряд відстрочив до 1 травня прийняття рішення про перегляд цін закупівлі та реалізації природного газу

Кабмін відтермінував встановлення нових цін на газ

Кабмін постановою від 30.03.2016 р. №234 вніс зміни до постанови КМУ від 01.10.2015 №758 "Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу (відносини у перехідний період)".

Нагадаємо, що цієї постановою було встановлено  з 1 жовтня 2015 року по 31 березня 2016 року (включно) такі граничні роздрібні ціни на природний газ для побутових споживачів і релігійних організацій, а також для виробників теплової енергії для населення і релігійних організацій:

  • для приготування їжі та/або підігріву води — 7,188 грн за 1 куб. метр;
  • для індивідуального опалення або комплексно (індивідуальне опалення, приготування їжі та/або підігрів води): за обсяг, спожитий до 200 куб. метрів природного газу на місяць (включно) — 3,6 грн за 1 куб. метр; за обсяг, спожитий понад 200 куб. метрів природного газу на місяць (включно) — 7,188 грн за 1 куб. метр.

При цьому граничні роздрібні ціни на природний газ для побутових споживачів у період з 1 квітня 2016 р. по 31 березня 2017 р. повинен був встановити окремим рішенням Кабінет Міністрів України.

Власне постановою №234 Уряд відстрочив до 1 травня прийняття такого рішення про перегляд цін закупівлі та реалізації природного газу.

Нагадаємо, що нещодавно Кабмін затвердив нові норми споживання газу без лічильників >>>

Усі новини на тему >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: КМУ

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»