• Посилання скопійовано

Набрали чинності нові тарифи на воду

Сьогодні, 17 травня, набрав чинності Порядок формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення

Набрали чинності нові тарифи на воду

Порядок формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затверджений постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 10.03.2016 р. № 302, сьогодні офіційно оприлюднений в «Офіційному віснику України» та набрав чинності. Про це повідомляє прес-служба КМУ.

Цей Порядок визначає механізм формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення для суб’єктів природних монополій, які провадять або мають намір провадити господарську діяльність з централізованого водопостачання та водовідведення, ліцензування якої здійснюється НКРЕКП.

Положення документа спрямовані на стимулювання підприємств до зниження енергоємності та оптимізації організації виробничих процесів. Механізм формування тарифів передбачає зниження навантаження на державний бюджет України та одночасно повинен забезпечити стале функціонування підприємств водопровідно-каналізаційного господарства.

Як зростуть всі комунальні тарифи (інфографіка) дивіться тут>>

Новини на тему>>

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»