• Посилання скопійовано

Тонкощі безвізу: як діяти на кордоні, щоб уникнути проблем

Новий детальний довідник, де є відповіді на більшість запитань: що потрібно мати на кордоні, як довести наявність грошей та мету поїздки, нюанси дитячого безвізу та дія старих віз тощо

Тонкощі безвізу: як діяти на кордоні, щоб уникнути проблем

Нарешті немає потреби доводити, що безвізовий режим стає реальністю – це підтверджує ажіотаж з отриманням біометричних паспортів останніми тижнями.

Отже, безвіз почне працювати орієнтовно 11 червня (дата ще може зміститися в межах одного дня).

З часом стає менше також міфів щодо правил роботи безвізу, і "Європейська правда" рада, що у цьому допомогла наша стаття "Без віз, та не без правил: як працюватиме на практиці безвізовий режим з Євросоюзом", яку побачило більше півмільйона читачів.

Однак вона не зняла всіх запитань. До "Європейської правди" і далі надходили прохання уточнити ту чи іншу деталь, і багато запитань були дуже слушними – і про правила безвізу для подорожей з дітьми, в яких у паспорті немає відбитків пальців, і про поїздки без готелю, і про запрошення до друзів...

Ми підготували новий детальний довідник, де є відповіді на більшість запитань. Текст чималий, він розбитий на сім тематичних блоків:

– Куди їдемо?

– Дитячий безвіз і паспорти без відбитків

– Старі візи та "дорослі" паспорти

– Що потрібно мати на кордоні?

– Як довести наявність грошей?

– Як довести мету поїздки?

– Правила безвізу – про роботу і не тільки

В ньому – і про правила, і про приховані можливості. Отже, читайте, поширюйте та подорожуйте із задоволенням!

ВЕСЬ текст статті читайте тут>>

Сергій Сидоренко

Джерело: Європейська правда

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»