• Посилання скопійовано

Поїздки до Туреччини за внутрішніми паспортами (ІD-картками): постанова КМУ

Оприлюднено постанову КМУ, якою затверджено зміни до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Турецької Республіки про умови взаємних поїздок громадян

Поїздки до Туреччини за внутрішніми паспортами (ІD-картками): постанова КМУ

Уряд затвердив Угоду щодо взаємних поїздок громадян України та Туреччини за внутрішніми паспортами (ІD-картками). Про це було відомо й раніше, проте лише тепер оприлюднено постанову КМУ від 17.05.2017 р. № 338, якою ці зміни затверджено.

Зроблено ще один крок на шляху лібералізації режиму поїздок громадян: після набрання чинності Угодою громадяни України матимуть змогу подорожувати до Туреччини за паспортом громадянина України у формі картки (ID).

Положеннями зазначеної Угоди передбачається, що громадяни України та громадяни Турецької Республіки, які користуються паспортами у формі картки (ID), що містять безконтактний електронний носій, матимуть змогу в'їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати без віз на території Туреччини та України відповідно строком до 90 днів протягом 180 днів.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»