• Посилання скопійовано

З 15 червня відновлюються рейси з міжнародного аеропорту «Київ»

Готові відновити з 16 червня міжнародні рейси авіакомпанії Belavia, LOT, WizzAir

З 15 червня відновлюються рейси з міжнародного аеропорту «Київ»

Міжнародний аеропорт «Київ» на свої сторінці у facebook повідомляє, що з 15 червня 2020 року відновлює рейси.

Напередодні міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що з 15 червня відновлюється міжнародне і внутрішнє авіасполучення: «Ми відкриваємо напрямки за двох умов: перша – якщо країни відкриваються і для нас, друга – епідеміологічна ситуація покращилася».

Про свою готовність відновити міжнародні рейси з 16 червня з аеропорту «Київ» повідомили авіакомпанії Belavia, LOT, WizzAir, рейс до Запоріжжя готова виконувати авіакомпанія Мотор Січ вже 15 червня.

Напрямки за якими відновиться авіасполучення вже з 16 червня – Belavia Мінськ, LOT Варшава, WizzAir Біллунд (Данія), Афіни (Греція), Берлін (Німеччина), Вільнюс (Литва), Нюрнберг (Німеччина), Ларнака (Кіпр), Відень (Австрія) , Бремен (Німеччина), Рига (Латвія), Лісабон (Португалія), Ганновер (Німеччина), Гданськ (Польща).

Детальніше про рейси можна дізнатися на онлайн табло аеропорту https://iev.aero/departures?date=16-06-2020

Увага! Розклад авіарейсів в процесі підтвердження, інформація може змінюватися. Тому стежте, будь ласка, за інформацією на онлайн табло, а також стежте за повідомленнями авіакомпаній.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»