• Посилання скопійовано

МОЗ готує термінове рішення через антирекорд захворілих на коронавірус

За словами Степанова, МОЗ готує термінові рішення, які допоможуть врятувати життя українців

МОЗ готує термінове рішення через антирекорд захворілих на коронавірус

11 червня в Україні виявлено 689 нових випадків зараження коронавірусом COVID-19. Це новий антирекорд для держави і МОЗ пропонуватиме термінові рішення, які допоможуть врятувати життя українців. 

Про це Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив на щоденному брифінгу. 

“Такого антирекорду в нас ще не було. Навіть у найважчі часи, у квітні, коли була напружена ситуація, в нас ніколи не було 689 осіб, які захворіли протягом 1 дня. Вже протягом тижня ми спостерігаємо підвищену кількість зареєстрованих випадків коронавірусної хвороби. Вже протягом тижня я, як Міністр охорони здоров’я, прошу вас дотримуватися правил безпеки та рекомендацій. У цій ситуації ми будемо терміново пропонувати проведення певних заходів заради здоров’я українців”, - наголосив Максим Степанов.

Як підкреслив Міністр охорони здоров’я, жоден етап пом’якшення карантину не означає скасування протиепідемічних заходів, як, наприклад, масковий режим чи використання антисептиків. 

Нагадаємо, що загалом за весь час пандемії в Україні захворіло  29 070 людей, з них 2 092  дитини, а також 5 249 медпрацівників. При цьому, загалом одужало 13 141 особа (з них  3055 медичних працівників), а летальних випадків — 854.

***

Читайте також: Карантин можуть посилити: умови від Уряду

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: МОЗ України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»