• Посилання скопійовано

Карантин можуть посилити: умови від Уряду

Уряд назвав умови для посилення карантину. Це можливо у разі погіршення епідеміологічної ситуації в 10 областях

Карантин можуть посилити: умови від Уряду

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль не виключає можливість посилення карантину в Україні. Це можливо у разі погіршення епідеміологічної ситуації в 10 областях.

Про це Шмигаль заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами прем'єра, найближчим часом уряд не буде змінювати систему управління карантином.

«Ми сьогодні працюємо дуже щільно з регіонами, де відбувається погіршення ситуації. Але ми розуміємо, як цим керувати. Ті параметри, за якими вибираються ті чи інші заходи щодо пом'якшення або посилення карантину, вони прописані, вони дієві. Сьогодні це ефективний інструмент для прийняття рішень. Ми не припускаємо найближчим часом міняти систему управління карантином. Якщо в критичній кількості областей буде погіршення – це 10 і більше областей, це буде приводом для прийняття рішення про посилення в державі», – сказав Шмигаль.

***

Читайте також: МОЗ готує термінове рішення через антирекорд захворілих на коронавірус

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»