• Посилання скопійовано

Карантин продовжать ще на місяць, – про це говорять і в Уряді, і у МОЗ

Уряд планує прийняти наступного тижня рішення про продовження карантину ще на місяць

Карантин продовжать ще на місяць, – про це говорять і в Уряді, і у МОЗ

Карантин в Україні можуть продовжити ще на місяць. Наступного тижня Кабінет міністрів розгляне відповідне рішення.

Про це РБК-Україна повідомило джерело.

"Кабмін розгляне питання продовження карантину на наступному тижні. Не в цю середу. Приблизно на місяць", - повідомило джерело.

В Україні зараз діє адаптивний карантин. Він передбачає, що кожен регіон може послаблювати заходи залежно від ситуації на місці.

Нагадаємо, минулого разу карантин продовжили 17 червня, він буде діяти мінімум до 31 липня.

Раніше МОЗ констатували поліпшення ситуації з коронавірусом. Вже кілька днів кількість нових випадків коливається у межах 600.

За станом на сьогодні, 7 регіонів України не готові послабити обмеження через погані показники захворюваності на COVID-19.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов підтвердив продовження карантину ще на місяць. За його словами Міністерство охорони здоров'я готує відповідний проект постанови. Крім того, у відомстві пропонують внести корективи в правила адаптивного карантину.

Про це міністр розповів в інтерв'ю РБК-Україна 15 липня.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»