• Посилання скопійовано

Як проходити тестування на коронавірус в аеропорту: роз'яснює Мінінфраструктури

Проходити тестування можуть усі, хто хоче достроково припинити самоізоляцію відповідно до алгоритму припинення самоізоляції

Як проходити тестування на коронавірус в аеропорту: роз'яснює Мінінфраструктури

«РБК-Україна» розповідає, що у Міністерстві інфраструктури роз'яснили, як проходити тестування на коронавірус в аеропорту. Проходити тестування можуть усі, хто хоче достроково припинити самоізоляцію відповідно до алгоритму припинення самоізоляції.

Про це міністр інфраструктури Владислав Криклій написав на своєму Telegram-каналі.

Також цими послугами можуть скористатися пасажири, які виїжджають з України до тих країн, де обов’язковою умовою є наявність негативного результату на COVID-19.

Як проходить тестування:

Забір матеріалу проводиться у пункті забору в аеропорту. Результати тесту будуть готові через 24 години, після чого ця інформація автоматично передається спочатку у Центр громадського здоров’я, а потім – у додаток «Дій вдома».

Тест оплачується виключно онлайн. При його здачі необхідно заповнити роздруковану форму з підписом особи, яка тестується. Номер телефону, що вказується у формі, повинен збігатися з вашим номером у додатку «Дій вдома».

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»