• Посилання скопійовано

У ВООЗ назвали причини спалаху коронавірусу в Україні

У ВООЗ пояснили ріст захворюваності коронавірусом в Україні. Зокрема, люди не дотримуються соціальної дистанції

У ВООЗ назвали причини спалаху коронавірусу в Україні

У Всесвітній організації охорони здоров'я пояснили ріст захворюваності коронавірусом в Україні. Це комбінація двох причин.

Про це розповів в інтерв'ю РБК-Україна голова представництва ВООЗ в Україні доктор Ярно Хабіхт.

Він зазначив, що спроможність щодо тестувань в Україні підвищилася. Якщо три місяці тому це була 1 тисяча, то сьогодні можна проводити 13 тисяч ПЛР-тестів. Це перша причина.

«В той же час, якщо ми подивимося на поведінку людей, то побачимо, що вони стали набагато розслабленішими», – сказав Хабіхт.

Люди не дотримуються соціальної дистанції, у ресторанах сидять близько один з одним – це становить певні ризики.

«Тому, якщо все продовжуватиметься в тому ж руслі, то, я думаю, кількість випадків буде зростати не лише завдяки розширенню тестування, але й через поведінку людей», – додав він.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»