• Посилання скопійовано

З 29 серпня відкриються пункти пропуску на адмінкордоні з Кримом

З суботи, 29 серпня, припиниться дія розпорядження Кабміну про тимчасове припинення роботи пунктів пропуску на адмінкордоні з Кримом. Уряд прийняв відповідне розпорядження

З 29 серпня відкриються пункти пропуску на адмінкордоні з Кримом

За інформацією представництва президента України в Криму, починаючи з опівночі суботи, 29 серпня, припиниться дія розпорядження Кабміну про тимчасове припинення роботи пунктів пропуску на адмінмежі з окупованим Кримом. Це означає, що пункти пропуску «Каланчак» та «Чонгар» знову запрацюють.

Деталі щодо процедури перетину контрольних пунктів в'їзду та виїзду на адміністративній межі з окупованим Кримом обіцяють опублікувати згодом.

«Повний текст рішення уряду буде опубліковано завтра», – додали у представництві.

Зазначимо, пункти пропуску на адмінмежі з окупованим Кримом були тимчасово закриті відповідно до розпорядження Кабміну від 8 серпня. Перетин адміністративної межі обмежували в рамках запобігання поширенню коронавірусу в Україні.  

 

Інформація Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій

Іноземці та особи без громадянства повинні мати страховий поліс, який покриває витрати, пов’язані з лікуванням COVID-19, та діє весь термін перебування на території України (в тому числі, на тимчасово окупованих територіях).

"Поліс повинен бути виданий страховою компанією, яка зареєстрована в Україні, або іноземною страховою компанією, яка має представництво в Україні чи договірні відносини із українською страховою компанією - партнером", - повідомили у відомстві.

Також всі категорії громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій мають пройти самоізоляцію, дострокове припинення якої можливе у разі отримання негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР.

Для проходження самоізоляції треба встановити та активувати мобільний додаток "Дія". У разі неможливості встановлення такого мобільного додатка особа підлягає обсервації. Самоізоляцію не повинні проходити діти до 12 років та працівники представництв офіційних міжнародних місій, організацій, акредитованих в Україні.

***

Читайте також: Україна закриває КПВВ на адмінкордоні з Кримом до 30 серпня

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Офіційне інтернет-представництво Президента України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»