• Посилання скопійовано

Увага! Під час січневого локдауну дозволено продавати побутову хімію та пресу

5 січня на позачерговому засіданні Уряд конкретизував список товарів, дозволених до продажу під час січневого локдауну. Але тексту постанови поки не оприлюднено

Увага! Під час січневого локдауну дозволено продавати побутову хімію та пресу

Кабмін 5 січня конкретизував список товарів, дозволених до продажу під час локдауну в Україні. Повідомляє Telegram-канал "Коронавірус у регіонах".

«На позачерговому засіданні Кабміну сьогодні рішень щодо нових дат локдауну не приймалося. За ініціативи голови МОЗ Максима Степанова було конкретизовано перелік товарів, які можуть підпадати під заборону продажу на час локдауну… Було добавлено можливість продажу побутової хімії і друкованої преси. Ці зміни МОЗ сьогодні додав до списку товарів, які можна придбати", - повідомив представник Кабміну у ВР Василь Мокан.

За словами Мокана, МОЗ ще озвучить перелік дозволів та заборон перед локдауном. 

 

Від редакції: На жаль, ані офіційної інформації, ані тексту постанови на сайті КМУ поки немає. Про це обов'язково повідомимо окремо.

***

Читайте також:

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»