• Посилання скопійовано

За яких умов введуть новий локдаун: позиція головного санлікаря

За словами Ляшка, якщо через збільшення кількості захворівших на коронавірус буде загроза колапсу системи охорони здоров'я, може бути введено локдаун

За яких умов введуть новий локдаун: позиція головного санлікаря

В Україні зростає захворюваність на коронавірус. Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко розповів в ефірі каналу "Україна 24", в якому випадку в країні запровадять жорсткий карантин.

"Якщо буде загроза колапсу системи охорони здоров'я, я, як головний санітарний лікар, звертатимусь до уряду про введення жорсткого карантину на території всієї України. Сьогодні для того, щоб цього не сталося, ми ввели адаптивний карантин", — сказав він.

Ляшко пояснив, як працює поділ на зони карантину.

"Говоримо про помаранчевий рівень небезпеки — це сигнал, що область найближчим часом може перейти в червоний рівень і може бути загроза функціонуванню бізнесу, економіки, системи охорони здоров'я. Кожен повинен подумати: що він може зробити на даному конкретному місці для того, щоб перешкоджати зростанню кількості випадків коронавірусної хвороби", — сказав він.

Раніше Ляшко розповів, що новий штам коронавірусу, який циркулює в Україні, виявився смертельнішим.

***

Читайте також:

Джерело: Україна 24

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»