• Посилання скопійовано

Як працюватимуть церкви на Великдень та Вербну неділю у Києві?

Київська влада вирішила оприлюднити рекомендації для церков на Великдень та Вербну неділю. У КМДА рекомендують провести богослужіння онлайн

Як працюватимуть церкви на Великдень та Вербну неділю у Києві?

Київська влада вирішила оприлюднити рекомендації для церков на Великдень та Вербну неділю. У КМДА рекомендують провести богослужіння онлайн.

Про це заявив на брифінгу мер Києва Віталій Кличко.

Місцева влада рекомендує:

  • онлайн-режим богослужіння,
  • храми мають забезпечити дезінфекцію будівлі та провітрення,
  • дозволити 1 особу на 10 кв.м,
  • забезпечити температурний скринінг тих, хто братиму участь у богослужінні, та масковий режим.

Відповідне рішення прийняла місцева комісія ТЕР та НС.

Зазначимо, що МОЗ вирішив не вводити додаткові карантинні обмеження по всій України, але видав ряд рекомендацій для релігійних закладів.

Зокрема, у міністерстві рекомендують збільшити кількість сесій благословення та зменшити їх тривалості, відвідувати обряд благословення та освячення їжі лише 1 особі від сім'ї. Населення просять утриматись від святкових відвідувань родичів та друзів.

Зараз Київ перебуває в "червоній" зоні карантину, яка передбачає заборону роботи ТРЦ, кафе, ресторанів, проведення масових заходів.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»