• Посилання скопійовано

Україну можуть перевести в «жовту» зону через два тижні

Україну можуть перевести в «жовту» зону адаптивного карантину через два тижні. Кабміну знадобиться близько тижня для розробки нових правил карантину в «жовтих» і «червоних» зонах

Україну можуть перевести в «жовту» зону через два тижні

Україну можуть перевести в "жовту" зону адаптивного карантину через два тижні. Кабміну знадобиться близько тижня для розробки нових правил карантину в "жовтих" і "червоних" зонах.

Про це РБК-Україна повідомило проінформоване джерело в уряді.

За його словами, після розробки постанови з цими нововведеннями їх повинен затвердити Кабмін.

"Україна перейде в "жовту" зону тільки через сім днів після затвердження постанови. До тих пір країна буде жити за правилами "зеленої" зони", - пояснив співрозмовник.

Він уточнив, що остаточного рішення щодо того, які пом'якшення будуть для вакцинованих, поки немає. У напрацюванні нових правил беруть участь різні міністерства. Але, за словами співрозмовника, ніяких сюрпризів не буде.

"Ці пом'якшення вже раніше озвучувалися в публічній площині", - додало джерело.

Нагадаємо, сьогодні прем'єр Денис Шмигаль підтвердив намір перевести Україну в "жовту" зону, щоб уникнути нового локдауну.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»