• Посилання скопійовано

Причиною збою в "Дії" є "червона" зона карантину

За позицією Мінцифри, у зв’язку з погіршенням ковідної ситуації та переходом п’яти областей у "червону" зону збільшилось навантаження на реєстри, як наслідок - сервіси в застосунку можуть працювати повільно

Причиною збою в "Дії" є "червона" зона карантину

У роботі застосунку та порталу "Дія" сьогодні спостерігається збій. Проблеми стали наслідком переходу областей України до "червоної" зони карантину.

Про це РБК-Україна повідомили в команді "Дія".

"У зв’язку з погіршенням ковідної ситуації та переходом п’яти областей у "червону" зону збільшилось навантаження на реєстри, як наслідок - сервіси в застосунку можуть працювати повільно. У тому числі й СOVID-сертифікати. Команда Мінцифри працює, щоб якомога швидше розширити потужності сервісів", - пояснили в команді "Дія".

Ймовірно, це пов'язано з тим, що виросли темпи вакцинації в "червоній" зоні карантину. Жителі цих областей почали масово записуватися на щеплення, щоб отримати в результаті сертифікат про вакцинацію, який звільняє від більшості карантинних обмежень.

"У всіх аеропортах України працюють представники Мінцифри, які допоможуть у вирішенні питань щодо COVID-сертифікатів", - сказали РБК-Україна в команді "Дія".

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»