• Посилання скопійовано

Київ продовжив дистанційне навчання у школах

За словами Кличка, наступного тижня учні столичних шкіл продовжать навчання в дистанційному режимі

Київ продовжив дистанційне навчання у школах

У зв’язку з погіршенням ситуації із захворюваністю на коронавірус у столиці, наступного тижня учні столичних шкіл, зокрема, молодшої школи продовжать навчання в дистанційному режимі. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час термінового онлайн-брифінгу.

«У Києві збільшується кількість хворих дітей. Тому наступного тижня учні, зокрема, молодшої школи (1-4 класів), за парти ще не повернуться. І продовжать навчання в дистанційному режимі. Ми не можемо ризикувати здоров’ям дітей, а також – їхніх родин і близьких. Бо чимало дітей переносять вірус навіть безсимптомно, але можуть заразити близьке оточення. Я прошу батьків, які наполягають на відкритті шкіл, відповідально і з розумінням поставитися до заходів безпеки, що запроваджує міська влада. Піклуйтеся про своїх близьких! Не будьте легковажними. Далеко не всі сьогодні легко і без наслідків хворіють на коронавірус», – наголосив Віталій Кличко.

Він повідомив, що останніми тижнями до столичних лікарень госпіталізують все більше хворих на коронавірус дітей. Бо штам «Дельта», як зазначають медики, – більш агресивний і вражає багато молодих людей і дітей – із наслідками та ускладненнями.

«Сьогодні в столичних лікарнях перебувають 85 дітей із коронавірусом та підозрою на захворювання. 4 із них – у реанімаціях. Такої кількості дітей в лікарнях не було в усі попередні хвилі вірусу!» – підкреслив Віталій Кличко.

 

Від редакції:
Нагадаємо, що Київ з 1 листопада перейшов до "червоної" зони. Повний перелік затверджених обмежень, які діють з 1 листопада, дивіться тут.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Київська міська рада

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»