• Посилання скопійовано

Щоб отримати 1000 грн за вакцинацію від Covid-19 – подайте заяву до 29 грудня включно

За словами Шмигаля, українці можуть отримати анонсовану тисячу за вакцинацію в тестовому режимі вже в цьому році. Для цього необхідно подати відповідну заявку через Дію до 29 грудня

Щоб отримати 1000 грн за вакцинацію від Covid-19 – подайте  заяву до 29 грудня включно

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що українці можуть отримати анонсовану тисячу за вакцинацію в тестовому режимі вже в цьому році. Для цього необхідно подати відповідну заявку до 29 грудня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його заяву під час засідання уряду.

«Для того, щоб встигнути отримати виплату в першому етапі, треба подати заявку до "Дії" до 29 грудня цього року. Тобто, з 19 грудня по 29-те», – сказав Шмигаль.

Заначимо, що за словами прем'єра, з наступного тижня в додатку «Дія» запустять бета-тестування послуги, за допомогою якої українці зможуть отримати по тисячі гривень за COVID-вакцинацію, а нарахування вже почнуться з 19 грудня.

 

Подробиці від Шмигаля

Шмигаль у своєму Телеграм-каналі вказав, що Уряд сьогодні затвердив порядок надання 1000 гривень для всіх вакцинованих осіб у межах ініціативи Президента. Програма дозволить підтримати бізнес, який найбільше відчув наслідки пандемії, та заохотити людей до вакцинації.

На першому етапі програма реалізовуватиметься з 19 грудня через застосунок Дія. Українці зможуть оформити віртуальні картки, які будуть розроблені спеціально для виплат. Оформлення картки «єПідтримка» безкоштовне і без жодної плати за обслуговування. Витратити 1000 грн можна буде на визначений перелік послуг.

Для отримання виплат на першому етапі треба подати заявку в Дії до 29 грудня.

***

Читайте також: 1000 грн за повну вакцинацію від Covid-19: набрав чинності Закон

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»